Nazilli Belediyespor Kaptanla Devam Dedi!

Aydın Nazilli Belediyespor futbol takımı, takım kaptanı olan Zafer Özden ile sözleşme uzattı. Tecrübeli kaptanla 1 + 1 olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan Nazilli takımı, böylece iç transferde önemli bir başarıya da imza atmış oldu.
Gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Nazilli temsilcisi takımda ilk hedef iç transferi bitirmek! Bu kapsamda tam olarak 17 futbolcusunun sözleşmesi bitmiş olan Siyah Beyazlı takımda, pek çok futbolcuyla yeniden sözleşme imzalanması da bekleniliyor.

Nazilli Belediyespor İç Transferde Hareketli
İç transferde hareketli bir dönem yaşayan N. Belediyespor, öncelikli olarak takım kaptanıyla sözleşme yeniledi. Bu kapsamda 34 yaşındaki tecrübeli kaptan Zafer Özden ile sözleşme yenileyen Siyah Beyazlı ekip böylece iç transfere de hareketli bir şekilde giriş yapmış oldu.
Diğer yandan Nazilli Belediyespor’un iç transferde 17 futbolcusunun sözleşmesinin bittiği de bildirildi. Bundan dolayı iç transferde hızlı bir çözüm geliştiren Aydın temsilcisi ilk olarak takım kaptanı ile sözleşme yeniledi. Böylece iç transferde önemli bir başarıya da imzasını atmış oldu.
Güncel Yazılar
- Fenerbahçe Bu Sezon Ülke Puanına En Çok Katkı Sağlayan Takım Oldu
- Halkbank CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Finale Yükselerek Ülkemizi Gururlandırdı
- Kadınlar Cev Şampiyonlar Ligi
- Adana Demirspor Evinde Kayıp Yaşamadı
- Voleybol Camiasının Acı Kaybı…
- Beşiktaş’ın Son Transferi
- İnter 1 – 0 Porto
- Cemal Kütahya Deprem Felaketinde Hayatını Kaybetti
- Milan Tottenham’ı Yenerek Rövanş İçin Avantaj Elde Etti
- Deprem Voleybolu da Vurdu
- Geçmiş Olsun Türkiye
- Aydındaspor Voleybol, Futbol ve Basketbol Ligleri ile Göz Dolduruyor
- Aydındaspor
- Aydın Spor Haberlerine Bakış
- Aydındaspor
- Aydındaspor Voleybol, Futbol ve Basketbol Ligleri ile Göz Dolduruyor
- Aydındaspor Voleybol, Futbol ve Basketbol Ligleri ile Göz Dolduruyor
- Şampiyonlar Ligi’nde Kader Haftası
- Aydın Spor Haberlerine Bakış
- Aydın’ın Spor Yüzleri