Aydın’da Çekilen Fotoğraf İlgi Gördü

Ferdi Uzun

Anadolu Ajansı’nın düzenlediği ayın spor fotoğrafı etkinliğinde bu ay Aydın şehrinde çekilen bir fotoğraf büyük ilgi gördü. Ferdi Uzun tarafından çekilen fotoğrafın yapılan oylamada büyük ilgi gördüğü ifade edildi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında sporcuların çalışmalarına evlerinden bireysel olarak devam ettikleri biliniyor. Bu kapsamda Anadolu Ajansı da ayın spor fotoğrafı etkinliğinde evde yapılan bireysel çalışmalara yer veriyor. Ferdi Uzun tarafından Aydın kentinde çekilen 1 fotoğrafın yoğun bir şekilde ilgi gördüğü ifade ediliyor.

Halter Çalışması Fotoğrafı Büyük İlgi Gördü

Ferdi Uzun tarafından çekilen halter çalışması fotoğrafının büyük bir ilgi gördüğü ifade ediliyor. Nisan ayı oylama sonuçlarına göre Aydın’da çekilen fotoğraf spor kategorisinde birinci olmayı başardı. Fotoğrafta Milli halterci olan Ayşegül Çakın’ın yaptığı antrenman çalışması görüntülenmişti.

Anadolu Ajansı her ay haber, yaşam ve spor kategorisinde olmak üzere 3 farklı kategoride fotoğraf yarışması düzenliyor. Anadolu Ajansı’nın düzenlediği Nisan ayı yarışmasında Aydın’da çekilen fotoğrafın spor fotoğrafları kategorisinde birinci olduğu belirtiliyor.