Yıldızspor Takımında Milli Gurur!

Aydın temsilcisi Yıldızspor adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle halter alanında etkili başarıları ortaya koyabilen Yıldızspor halter alanındaki başarısıyla adından sıklıkla söz ettiriyor. Yıldızspor takımından en son haber ise takım oyuncularının milli gurur yaşayacakları yönündeydi.
Yıldızspor oyuncuları arasında yer alan Sedat Atsız ile Ayşegül Çakın, bu yıl Finlandiya’da yapılması planlanan halter şampiyonasına katılacaklar. Ülkemizi yurt dışında temsil edecek olan iki yetenekli sporcu, Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasında görev alacak. Milli takıma davet edilen, sporculardan madalya beklenildiği de ifade ediliyor.
Haltercilerden Madalya Bekleniyor
Yıldızspor halter sporcuları olan Sedat Atsız ile Ayşegül Çakın, bu yıl yapılacak ola Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasına davet edildiler. Milli takıma davet edilen yetenekli oyuncuların, bu şampiyonadan madalya beklenildiği de ifade ediliyor.
Aydın kentinin gururu olan iki haltercinin milli takıma seçilmesi, Yıldızspor takımında da heyecana neden oldu. Milli takımın kampına davet edilen iki sporcunun kampa katılmak üzere harekete geçecekleri ifade ediliyor.
Güncel Yazılar
- Aydın Evinde Gülen Taraf Oldu
- Türkiye Bisiklet Turu’nun Rotası Belli Oldu
- Nazilli Belediyespor’a Şampiyonluk Yakın
- NAZİLLİ BELEDİYESPOR ZİRVEYİ İSTİYOR
- Adnan Menderes Stadı Açılışını Yaptı
- Aydın’dan Tokyo Olimpiyatlarına
- Aydın’ın Sultanları Performans Değerlendirmesi
- Aydın Büyükşehir Belediyespor’a Yeni Pasör
- Cengiz Arslan’dan Bronz Madalya
- Aydın Büyükşehir Belediyespor’un Galibiyet Serisi
- Nazilli Belediyespor’un Maç Hazırlıkları Devam Ediyor
- Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü’den Jest
- Aydın Genç Efeler SK ;Spor için Engelleri Yok
- Tek Hedef Galibiyet!
- D.GENÇLERBİRLİĞİ- NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇI 2-1 BİTTİ
- Aydın Spor Günlükleri
- Nazilli 2 Aralığa Kadar Arada
- ZEKERİYA TOPAYAN FİLELERİN KORUYUCUSU!
- GÜÇLÜ BİR RAKİBE KARŞI KAYBETTİK
- AYDIN BÜYÜKŞEHİR VOLEYBOL TAKIMI LİGDE DAYANAMADI