Didimli Okçu Sporcular Yeteneklerini Sergiledi

Aydın Didimli okçu sporcular yeteneklerini sergiledi! Didim ilçesinin Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısıyla bir okçuluk müsabakası düzenlendi! Bu organizasyona katılarak başarı gösteren okçulara ödülleri de bir tören düzenlenerek verildi.
Didim Kaymakamlığının oluru ile gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri arasında yer alan okçuluk karşılaşmalarına sporcular yoğun ilgi gösterdi. İlçede yaşayan okçu sporcuların katılım gösterdikleri etkinliğe ilgi de beklenilenden çok fazla oldu. Söz konusu organizasyon Didim Atatürk Stadı’nda düzenlendi.

Didimli Okçu Sporcular Yarıştı
Okçuluk sporuyla ilgili olan sporcuların katılım gösterdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı müsabakalarında ödül kazananlara ödülleri dağıtıldı. Bu kapsamda bu organizasyonun kız ve erkekler olmak üzere iki farklı kategoriden oluştuğu da belirtildi.
Etkinlik sonrasında etkinlikte başarı gösteren okçu sporculara madalyaları takdim edildi. Didim Kaymakamının da katıldığı ödül töreninde sporcuların başarılı atışlar yapması, organizasyonu düzenleyenleri de memnun etti. Öte yandan etkinlikte dereceye giren sporculara madalyalarının verilmesinin ardından katılımcıların fotoğraf çektikleri de ifade edildi.
Güncel Yazılar
- Adnan Menderes Stadı Açılışını Yaptı
- Aydın’dan Tokyo Olimpiyatlarına
- Aydın’ın Sultanları Performans Değerlendirmesi
- Aydın Büyükşehir Belediyespor’a Yeni Pasör
- Cengiz Arslan’dan Bronz Madalya
- Aydın Büyükşehir Belediyespor’un Galibiyet Serisi
- Nazilli Belediyespor’un Maç Hazırlıkları Devam Ediyor
- Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü’den Jest
- Aydın Genç Efeler SK ;Spor için Engelleri Yok
- Tek Hedef Galibiyet!
- D.GENÇLERBİRLİĞİ- NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇI 2-1 BİTTİ
- Aydın Spor Günlükleri
- Nazilli 2 Aralığa Kadar Arada
- ZEKERİYA TOPAYAN FİLELERİN KORUYUCUSU!
- GÜÇLÜ BİR RAKİBE KARŞI KAYBETTİK
- AYDIN BÜYÜKŞEHİR VOLEYBOL TAKIMI LİGDE DAYANAMADI
- Aydın Kadın Voleybol Takımı Sakatlık Sorunu Yaşıyor